Onze medewerkers


Luc Goossen Register Makelaar enTaxateur
Al op jonge leeftijd was Luc al geïnteresseerd in alles wat met de woningmarkt te maken had. Het bloed stroomde dan ook waar het niet gaan kon. Hij begon in de agrarische markt maar toen Henk Stegeman hem vroeg om het makelaarskantoor in Vriezenveen te versterken, was de afweging snel gemaakt. Henk ging al snel met pensioen en Luc nam de zaak over. En wat heeft hij er na al die jaren nog plezier in. Luc is een ondernemer in hart en nieren. Hij is zeer sociaal betrokken bij het dorp, recht door zee, no-nonsense en zegt altijd waar het op staat. Hij heeft al heel wat mensen in en rondom Vriezenveen bijgestaan met de aan- of verkoop van hun woning. In zijn vrije tijd mag hij het liefst met zijn handen actief bezig zijn.  

Ingrid Kivits Administratief medewerker
Ingrid is al vele jaren de administratieve rots in de branding. Deze Vriezenveense jonge moeder zorgt ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt. 

Wilt u ook ervaren wat Luc en Ingrid u kunnen bieden op makelaarsgebied? Bel ons voor een afspraak op 0546- 56 36 75 of vul het contactformulier in.